SPORTKÁRTYA

Személyre szabott sportkártyák

Ünnepeld meg a sikereidet egyedi sportkártyáddal, mutasd meg magad mint a sztárjátékosok. Az emlékeidet különleges formába öntheted, amelyeket akár generációkon át továbbadhatsz.

Néhány egyszerű lépésben megtudhatod, hogyan lehet saját, személyre szabott sportkártyád.

Ismerd meg a részleteket!

Válaszd ki a pályán akció közben készült kedvenc fotódat.

Fontos, hogy a kép készítőjétől kérj engedélyt a felhasználásra. Ha a szüleid, vagy a barátod készítette, ez nem fog gondot okozni. Ha profi fotós kapta el a legjobb pillanatod, mindenképp egyeztess vele mielőtt elküldöd a képet.
Ha nem készült még rólad akciófotó, akkor sincs nagy baj

Ha nincs még, és szeretnéd, hogy egy profi készítsen rólad szuper látványos, sportolói imázs fotót

Kérlek jelezd felém igényedet, hiszen a fotózás a szakterületem. Ebben az esetben egyeztetünk veled (amennyiben még nem töltötted be a 18. életéved akkor a szüleiddel) egy helyszínt és egy időpontot amikor elkészítjük a felvételt rólad. Egy kép elkészítése esetén ez mindössze 20-30 percet fog igénybe venni.

Kérd meg a szüleidet, vagy egy barátodat, hogy lőjenek egyet telefonnal

Akár egy mobillal is lehet jó fotókat csinálni, ha megfogadsz néhány jó tanácsot:
A kép legyen világos, lehetőleg fényes nappal készüljön, semmiképp sem szürkületben vagy erősen borult időben. A fotós háttal álljon a Napnak te pedig szemben legyél vele. Kerüljétek az éles árnyékokat az arcon, ha szükséges kicsit változtassatok a pozíción a Naphoz képest. Az ábrázolás legyen fókuszált és éles, ne legyen elmosódott a mozdulat. A teljes alakod szerepeljen a képen, ne legyenek félbevágott karok vagy lábak. A legjobb, ha szemmagasságban, a telefont függőlegesen tartva készül a felvétel.

Amennyiben a kép nem felel meg a minőségi elvárásoknak akkor erről tájékoztatni fogunk. Ne csüggedj keresünk rá megoldást, lásd eggyel feljebb!

Válaszd ki a kártya designt

A következő lépésben, kérlek válaszd ki a weboldalról melyik kártya design tetszik a legjobban. A színekkel nem kell törődnöd, hiszen a mezed színével összhangba fogjuk hozni.

Add meg az adataidat

Végül add meg a neved és a mezszámod, a klub nevét ahol sportolsz, mivel ezek természetesen egyedileg szerepelnek a saját kártyádon.

#sportcard

Ha minden megvan, elkészítjük a digitális változatot, majd elküldjük a nyomdába. Innen már csak néhány nap és büszkén megmutathatod a barátaidnak az egyedi, személyre szabott sportkártyádat.

További szolgáltatásaink

360° Termékfotózás
Ételfotózás
error: Az oldal tartalmát szerzői jog védi.