360° Termékfotózás

Scroll

A termékfotózás jelenleg legforróbb trendjei közül is kiemelkednek a 360 fokban elforgatható vizuális megoldások. Mutasd be árucikked teljes valójában folytonos mozgásban, vagy bízd vásárlódra a körbetekintést. Egy biztos, terméked önmagáért beszél majd.

Fotós

Bleicher Attila

Jelszó

#hot

Hass a szemre!

A 360 fokos termékfotó létrehozásához számítógép-vezérelt, programozható tárgyasztalt, speciális szoftvereket és állandó fényt biztosító, nagy teljesítményű LED lámpákat használunk, hogy a végeredményre tekintve olyan egységes képet láthasson az érdeklődő, mintha a saját kezében tartaná a terméket – használd egered, vagy ujjbegyed, és forgasd meg a képeket!

A 360 fokos tárgyfotózás, az online és a személyes interakciók valamint a közös munkafolyamat tekintetében is igyekszünk biztosítani a teljeskörűséget.

Ismerd meg a részleteket!

Szabjuk személyre!

Ha érdekelnek a 360 fokos termékfotózás árak, első lépésként jelezd felénk szándékodat és kérj ajánlatot az Árajánlat és Kapcsolat aloldalon megtalálható űrlap segítségével. Ezt követően egyeztetünk egy személyes találkozót, ami lehet klasszikus, vagy online is. A megbeszélés alkalmával pontosítjuk az igényeidet, és hozzájuk igazítjuk szolgáltatásainkat. A megismert szempontok alapján ajánlatot állítunk össze számodra, amelyben bemutatjuk a megoldási javaslatainkat és azok árait. A fotós és a megrendelő közösen választja ki a legmegfelelőbbet.

Ahogyan a fotózás történik

360 fokos termékfotózás Budapesten és Pest megyében: mobil stúdiófelszerelésünknek köszönhetően, szolgáltatásunkat igénybe veheted akár saját telephelyeden is, ezért külön kiszállási díjat nem számítunk fel. Ha ez nem megvalósítható (tárgyak mérete, helyhiány stb., vagy a fényképezést befolyásoló egyéb hatások miatt) akkor stúdiónkban készülnek a fotók. Kreatív reklámfotó esetén is számíthatsz ránk, külső helyszíneken is szívesen dolgozunk. Terméket személyesen átadhatod, vagy futárszolgálaton keresztül is eljuttathatod hozzánk. A termék biztonsága rendkívül fontos számunkra, garantáltan kiemelt figyelemmel bánunk vele.

Megforgassam?

A 360 fokos termékfotó elkészítésének alapja, hogy kép sorozat készül egy adott termékről, egy forgóasztalon. Ezeket egy speciális szoftver alakítja 360 fokban forgatható egyetlen “képpé”. Minél több képből áll, a végeredmény annál szebb, részletgazdagabb és “folyékonyabb” lesz. Egy teljes fordulatot 24, 36, 48 vagy akár 60 kép is alkothat.

Tegnapra szeretnéd?

A fotózás és az utómunka ideje esetenként változó. Az igényeidtől, a termékek számától, méretétől, kezelhetőségétől és egyéb tulajdonságaitól is függ, hogy mennyi időt vesz igénybe a forgatható tárgyfotó elkészítése. Egyes esetekben a fotók azonnali utómunkát kapnak, így a képek akár közvetlenül átadásra kerülnek, amellyel mindannyiunknak időt takarítunk meg és még az árak sem változnak! Kreatív 360 fokos termékfotók és videók esetén a feladat, komplexitástól függően általában 72-168 óra időtartam alatt valósítható meg. A várható teljes átfutási idő minden esetben szerepel a részedre személyre szabott ajánlatunkban.

Felbontás és formátum

Kitűnő minőségű, nagy felbontású képek készülnek 6000x4000 pixel méretben és 300dpi felbontásban. A 360 fokban forgatható termékfotó igényeid alapján, kívánt formátumban, felhasználási területre specializálva vágva, méretezve kerül átadásra.
A forgó termékfotók webes megjelenítésére több megoldás is kínálkozik. Ezek jellemzően beépülő modulok és bővítmények formájában elérhetőek. Szívesen adunk tanácsot ezzel kapcsolatban, de mindenképp egyeztess a weboldalad fejlesztőjével. A következő formátumokat tudjuk biztosítani számodra: PNG, JPEG, MP4 (HD, Full HD és 4K felbontású videó).

Elkészült a rendelés!

A fotózás és utómunka végeztével többszörös tükrözéssel archiváljuk a képeid, hogy biztonságban legyenek. Ezt követően jelszóval védett felhőszolgáltatáson keresztül hozzáférést biztosítunk számodra a vízjellel ellátott fényképekhez. A számla kiegyenlítése után a képek a megrendelési paramétereknek megfelelően meghatározott formában, 30 napig elérhetőek.

#HOT

Nem csak a legforróbb trendek egyike, de rendkívül hatékonyak webshop felületeken vagy akár online marketingkampányok részeként, a teljes valójukban körbetekinthető tárgyfotók.

További szolgáltatásaink

Termékfotózás
Ételfotózás
error: Az oldal tartalmát szerzői jog védi.