etelfoto-szines-zoldseg-tukrozodo

Ételfotózás

Scroll

Az étkezés az érzékek tánca, hiszen egyszerre hat a látásra, a hallásra, a szaglásra, az ízlelésre és a tapintásra is. A sorrendiség pedig nem véletlen, a tudomány és a filozófia is a látást rakja első helyre az érzékek sorrendjében, épp ezért kiemelt jelentőséggel bír, hogy a nagy gonddal elkészített ételeket milyen formában látja meg először az étkezésre vágyó ember.

Fotós

Bleicher Attila

Jelszó

#Pavlov

Gondolat a képek mögött

Az étkezés közösség összetartó ereje miatt nem véletlen, hogy a social media korában amatőr ételfotók milliói árasztanak el minket.  Hatalmas a mennyiségi konkurencia, egyúttal ez óriási érdeklődési kört is jelent. Kitűnni a fotózajból kardinális szempont főként azoknak, akik étel értékesítésével foglalkoznak – ezt figyelembe véve adunk megoldást top minőségű és vizuálisan ízletes képeinkkel. 

Az ételfotózás, az online és a személyes interakciók, a közös munkafolyamat valamint a végeredmény tekintetében is igyekszünk biztosítani a teljeskörűséget.

Ismerd meg a részleteket!

Szabjuk személyre!

Ha érdekelnek az ételfotó árak, első lépésként jelezd felénk szándékodat és kérj ajánlatot az Árajánlat és Kapcsolat aloldalon megtalálható űrlap segítségével. Ezt követően egyeztetünk egy személyes találkozót, ami lehet klasszikus, vagy online is. A megbeszélés alkalmával pontosítjuk a gasztrofotó igényeidet, és hozzájuk igazítjuk szolgáltatásainkat. A megismert szempontok alapján ajánlatot állítunk össze számodra, amelyben bemutatjuk a megoldási javaslatainkat és azok árait. A fotós és a megrendelő közösen választja ki a legmegfelelőbbet.

Ahogyan a gasztrofotózás történik

Az étel fotózás elsősorban a helyszínen, mobil stúdiófelszereléssel történik. Budapesten és Pest megyében kiszállási díjat nem számítunk fel. Ha a telephelyeden nem megvalósítható a gasztro fotózás, akkor külső helyszín bevonásával van lehetőség erre. A fotót közösen alkotjuk veled, hiszen alapvetően ez a te szakmád, az ételt te ismered jobban, így megalkotásában támaszkodunk gasztronómiai tanácsaidra. Az ételfotók mellé javaslom, hogy mutasd be hogyan készülnek az étkek, mutasd meg magad és éttermedet is néhány kép erejéig! A látvány kizárólag odaillő ételfotó kellékek és természetes összetevők felhasználásával jön létre!

Tegnapra szeretnéd?

Az ételfotó elkészítése és az utómunka ideje esetenként változó. Az igényeidtől, a szolgáltatás típusától, a képek számától, az étel kezelhetőségétől és egyéb tulajdonságaitól is függ, hogy mennyi időt vesz igénybe a munka. Kreatív gasztrofotó esetén a feladat, komplexitástól függően általában 72-168 óra időtartam alatt valósítható meg. A várható teljes átfutási idő minden esetben szerepel a részedre személyre szabott ajánlatunkban.

Felbontás és formátum

Kitűnő minőségű, nagy felbontású kép készül 6000x4000 pixel méretben és 300dpi felbontásban. A fotók igényeid alapján, kívánt formátumban, felhasználási területre specializálva vágva, méretezve kerül átadásra. A fotókat webes megjelenésként, vagy magazinokban, katalógusban, esetleg nagy méretű plakátként is alkalmazhatod.
A következő formátumokat tudjuk biztosítani számodra: TIFF, PNG, JPEG.

Elkészült a rendelés!

A fotózás és utómunka végeztével többszörös tükrözéssel archiváljuk a képeid, hogy biztonságban legyenek. Ezt követően jelszóval védett felhőszolgáltatáson keresztül hozzáférést biztosítunk számodra a vízjellel ellátott fényképekhez. A számla kiegyenlítése után az ínycsiklandozó fotók a megrendelési paramétereknek megfelelően meghatározott formában, 30 napig elérhetőek.

#PAVLOV

Az ételeket gusztusos tálalásban, saját környezetükben, ügyfeleinknél fotózzuk le. Saját konceptuális elgondolásaink mellett a kompozíció létrehozásában minden alkalommal kikérjük az ételt alkotók véleményét.

További szolgáltatásaink

Termékfotózás
360° Termékfotózás
error: Az oldal tartalmát szerzői jog védi.