termékfotozás-kreatív-ital-sör

Termékfotózás

Scroll

Plakátminőségű termékbemutató fényképek, hogy célt érhessen az értékesítési munkamenet: az érdeklődőkből vásárlók legyenek. Legyen szó puritán stílusú vagy épp művészi felhangú fotókról, a szakmai igényesség garantált úgy a termékfotózás folyamata során mint a végeredményt tekintve.

Fotós

Bleicher Attila

Jelszó

#specialist

Gyors megvalósítás, vadhajtások nélkül

Színhelyes és torzításmentes termékfotóinkat akár már a helyszínen kézbe vehetik ügyfeleink az integrált mobilstúdiónknak köszönhetően, legyen az Budapest vagy az ország bármely pontja. A képek webshop, vagy honlap termékbemutató oldalakon alkalmazhatóak a legnagyobb hatékonysággal. A kreatív termékfotó és reklámfotó pedig marketing kampányok részeként, közösségi média felületeken jelenhet meg.

Nem csak a tárgyfotózás, hanem az online és a személyes interakciók, a közös munkafolyamat tekintetében is igyekszünk biztosítani a teljeskörűséget.

Ismerd meg a részleteket!

Szabjuk személyre!

Ha érdekelnek a termékfotózás árak, első lépésként jelezd felénk szándékodat és kérj ajánlatot az Árajánlat és Kapcsolat aloldalon megtalálható űrlap segítségével. Ezt követően egyeztetünk egy személyes találkozót, ami lehet klasszikus, vagy online is. A megbeszélés alkalmával pontosítjuk az igényeidet, és hozzájuk igazítjuk szolgáltatásainkat. A megismert szempontok alapján ajánlatot állítunk össze számodra, amelyben bemutatjuk a megoldási javaslatainkat és azok árait. A fotós és a megrendelő közösen választja ki a legmegfelelőbbet.

Ahogyan a fotózás történik

Termékfotózás Budapesten és Pest megyében: mobil stúdiófelszerelésünknek köszönhetően webshop fotózás (fehér háttérrel) szolgáltatásunkat igénybe veheted akár saját telephelyeden is, ezért külön kiszállási díjat nem számítunk fel. Ha ez nem megvalósítható (tárgyak mérete, helyhiány stb., vagy a fényképezést befolyásoló egyéb hatások miatt) akkor stúdiónkban készülnek a fotók. Kreatív reklámfotó esetén is számíthatsz ránk, külső helyszíneken is szívesen dolgozunk. Terméket személyesen átadhatod, vagy futárszolgálaton keresztül is eljuttathatod hozzánk. A termék biztonsága rendkívül fontos számunkra, garantáltan kiemelt figyelemmel bánunk vele.

Tegnapra szeretnéd?

A fotózás és az utómunka ideje esetenként változó. Az igényeidtől, a szolgáltatás típusától, a termékek számától, méretétől, kezelhetőségétől és egyéb tulajdonságaitól is függ, hogy mennyi időt vesz igénybe a tárgyfotó elkészítése. Egyes esetekben a fotók azonnali utómunkát kapnak, így a képek akár közvetlenül átadásra kerülnek, amellyel mindannyiunknak időt takarítunk meg és még az árak sem változnak! Kreatív termékfotók és videók esetén a feladat, komplexitástól függően általában 72-168 óra időtartam alatt valósítható meg. A várható teljes átfutási idő minden esetben szerepel a részedre személyre szabott ajánlatunkban.

Felbontás és formátum

Kitűnő minőségű, nagy felbontású képek készülnek 6000x4000 pixel méretben és 300dpi felbontásban. A termék fotó igényeid alapján, kívánt formátumban, felhasználási területre specializálva vágva, méretezve kerül átdásra. A fotókat webes megjelenésként, vagy magazinokban, katalógusban, esetleg nagy méretű plakátként is alkalmazhatod.
A következő formátumokat tudjuk biztosítani számodra: TIFF, PNG, JPEG.

Elkészült a rendelés!

A fotózás és az utómunka végeztével többszörös tükrözéssel archiváljuk a képeid, hogy biztonságban legyenek. Ezt követően jelszóval védett felhőszolgáltatáson keresztül hozzáférést biztosítunk számodra a vízjellel ellátott fényképekhez. A számla kiegyenlítése után a képek a megrendelési paramétereknek megfelelően meghatározott formában, 30 napig elérhetőek.

Dobd fel a webáruházad és kapd el a látogatóid figyelmét

A termékfotózás legnépszerűbb területe a szemléltető, bemutató képek készítése online boltok részére. A  webshop fotózás célja a termék valósághű ábrázolása, elősegítve a vásárlási döntés meghozatalát. Színhelyes, méretarányos képeink fehér, egyszínű, színátmenetes háttéren, vagy körbevágott formában is választhatóak.

#specialist

Legyen az földtől elrugaszkodott marketinges ötlet, vagy egy átlagosnál többet nyújtó termék – már-már absztrakt vizuális világunk lubickol az efféle feladatokban. Fotóművészeti ismeretekkel megalkotott képeinkkel hass egyszerre az értelemre és az érzékekre, egyúttal ültesd el terméked a fogyasztók elméjében.

További szolgáltatásaink

360° Termékfotózás
Ételfotózás
error: Az oldal tartalmát szerzői jog védi.