Menü
termékfotozás-kreatív-ital-sör

Termékfotózás

Scroll

Plakátminőségű termékbemutató fényképek, hogy célt érhessen az értékesítési munkamenet: az érdeklődőkből vásárlók legyenek. Legyen szó puritán stílusú vagy épp művészi felhangú fotókról, a szakmai igényesség garantált úgy a termékfotózás folyamata során mint a végeredményt tekintve.

Fotós

Bleicher Attila

Jelszó

#specialist

Gyors megvalósítás, vadhajtások nélkül

Színhelyes és torzításmentes termékfotóinkat akár már a helyszínen kézbe vehetik ügyfeleink az integrált mobilstúdiónknak köszönhetően. A képek webshop, vagy honlap termékbemutató oldalakon alkalmazhatóak a legnagyobb hatékonysággal. A kreatív termékfotó és reklámfotó pedig marketing kampányok részeként, közösségi média felületeken jelenhet meg.

Nem csak a tárgyfotózás, hanem az online és a személyes interakciók, a közös munkafolyamat tekintetében is igyekszünk biztosítani a teljeskörűséget.

Ismerd meg a részleteket!

Szabjuk személyre!

Ha érdekelnek az árak, első lépésként jelezd felénk szándékodat és kérj ajánlatot az Árajánlat és Kapcsolat aloldalon megtalálható űrlap segítségével. Ezt követően egyeztetünk egy személyes találkozót, ami lehet klasszikus, vagy online is. A megbeszélés alkalmával pontosítjuk az igényeidet, és hozzájuk igazítjuk szolgáltatásainkat. A megismert szempontok alapján ajánlatot állítunk össze számodra, amelyben bemutatjuk a megoldási javaslatainkat és azok árait. A fotós és a megrendelő közösen választja ki a legmegfelelőbbet.

Ahogyan a fotózás történik

Egyszerű termékfotó (fehér háttér) elsősorban a telephelyeden, mobil stúdiófelszereléssel készül, Budapesten és Pest megyében kiszállási díjat nem számítunk fel. Kreatív reklámfotó és videó esetén, vagy ha a telephelyeden nem megvalósítható a fotózás (tárgyak mérete, helyhiány stb., vagy a fényképezést befolyásoló egyéb hatások miatt) akkor székhelyünkön vagy stúdióban van lehetőség erre. Ebben az esetben, a terméket személyesen átadhatod, vagy futárszolgálaton keresztül is eljuttathatod hozzánk. A termék biztonsága rendkívül fontos számunkra, garantáltan kiemelt figyelemmel bánunk vele.

Tegnapra szeretnéd?

A fotózás és az utómunka ideje esetenként változó. Az igényeidtől, a szolgáltatás típusától, a termékek számától, méretétől, kezelhetőségétől és egyéb tulajdonságaitól is függ, hogy mennyi időt vesz igénybe a tárgyfotó elkészítése. Egyes esetekben a fotók azonnali utómunkát kapnak, így a képek akár közvetlenül átadásra kerülnek, amellyel mindannyiunknak időt takarítunk meg és még az árak sem változnak! Kreatív termékfotók és videók esetén a feladat, komplexitástól függően általában 72-168 óra időtartam alatt valósítható meg. A várható teljes átfutási idő minden esetben szerepel a részedre személyre szabott ajánlatunkban.

Felbontás és formátum

Kitűnő minőségű, nagy felbontású képek készülnek 6000x4000 pixel méretben és 300dpi felbontásban. A termék fotó igényeid alapján, kívánt formátumban, felhasználási területre specializálva vágva, méretezve kerül átdásra. A fotókat webes megjelenésként, vagy magazinokban, katalógusban, esetleg nagy méretű plakátként is alkalmazhatod.
A következő formátumokat tudjuk biztosítani számodra: TIFF, PNG, JPEG.

Elkészült a rendelés!

A fotózás és az utómunka végeztével többszörös tükrözéssel archiváljuk a képeid, hogy biztonságban legyenek. Ezt követően jelszóval védett felhőszolgáltatáson keresztül hozzáférést biztosítunk számodra a vízjellel ellátott fényképekhez. A számla kiegyenlítése után a képek a megrendelési paramétereknek megfelelően meghatározott formában, 30 napig elérhetőek.

#specialist

Legyen az földtől elrugaszkodott marketinges ötlet, vagy egy átlagosnál többet nyújtó termék – már-már absztrakt vizuális világunk lubickol az efféle feladatokban. Fotóművészeti ismeretekkel megalkotott képeinkkel hass egyszerre az értelemre és az érzékekre, egyúttal ültesd el terméked a fogyasztók elméjében.

További szolgáltatásaink

360° Termékfotózás
Ételfotózás
error: Az oldal tartalmát szerzői jog védi.